– Han hade en känning i baksidan

Bild till nyheten – Han hade en känning i baksidan
Jürgen Klopp hoppas att Jordan Hendersons skada inte ska vara allt för allvarlig. Tysken förklarade även varför Sadio Mané byttes ut i halvtid.

Liverpool åkte på en frustrerande förlust med uddamålet på Wanda Metropolitano under tisdagskvällen. Atletico Madrid tog ledningen tidigt och lyckades att stänga igen matchen igenom.

I slutskedet av matchen tvingades Jürgen Klopp att byta ut Jordan Henderson på grund av den skadekänning för engelsmannen. 

– Han hade en känning i baksidan av låret, men jag hoppas att det bara var en säkerhetsåtgärd att plocka av honom. Förhoppningsvis är det inte allt för allvarligt, sa Klopp efter slutsignalen.

Sadio Mané blev utbytt i paus, men inte på grund av skada. Det handlade om att senegalesen hade ett gult kort och var så pass frustrerad att han kunde ha ådragit sig en andra varning och därmed en utvisning.

– Han var en måltavla för deras spelare. Det enda de ville var att han skulle få ett gult kort, konstaterade Klopp.

– Han gjorde en riktigt bra första halvlek.

– Jag gillar det inte, men planen för dem var att få Sadio utvisad genom ett andra gult kort. Jag var lite rädd att motståndaren skulle falla till marken om Sadio tog ett djupt andetag och andades ut. Jag ville inte att den situationen skulle uppstå och därför bytte jag ut honom, utvecklade tysken på presskonferensen efter matchen.


15 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer