– En strålande spelare

Bild till nyheten – En strålande spelare
Jürgen Klopp menar att en skadefri Naby Keita kan tillföra en hel del till laget.

I matchen mot Norwich kunde Naby Keita göra sin första start under 2020 efter att ha varit borta från spel på grund av skada.

Liverpool går som tåget för tillfället och det är tufft att slå sig in i laget för de spelare som återvänder från skada.

– Naby är en strålande spelare. Vi ser dock till att vi endast har strålande spelare! Det är ibland något som kan skapa problem för de som kommer tillbaka från skada eftersom att de andra gör det så bra så att det inte finns någon anledning att göra förändringar, säger Jürgen Klopp till Liverpoolfc.com.

– Jag har aldrig tvivlat på Naby. Han behöver självklart spela fler matcher, det är uppenbart. Därför får han spela när han är skadefri. Det är bara att se på statistiken, när han har varit skadefri har han spelat ganska ofta. Så ser det ut.

– Vi är lyckligt lottade som har en trupp som ger oss många lika möjligheter. Vi har haft skador, men ingen har pratat om det eftersom att vi inte har påverkats av dem, vilket är bra.

– Det kan vara svårt att hitta tillbaka till rytmen efter att du har varit borta från spel med en skada. Det är bara att se på Joel Matip och Dejan Lovren. De båda spelade sensationellt bra för oss, men nu kom inte Joel ens med i truppen till Norwich. Det är en tuff konkurrenssituation.

– När alla är skadefria ser det ut så här. Det gäller både för Naby och för de andra spelarna.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer