– De är krigare

Bild till nyheten – De är krigare
Gini Wijnaldum blickar framåt mot tisdagens möte med Atletico Madrid.

På tisdag är Champions League tillbaka med åttondelsfinaler. För Liverpools del väntar ett bortamöte med Atletico Madrid på Estadio Metropolitano. 

Gini Wijnaldum menar att det Diego Simeone-ledda laget har en hel del likheter med The Reds.

– De är krigare, precis som oss. De är ett lag som liknar oss, de är väldigt svåra att slå, säger mittfältaren till Liverpoolfc.com.

– Jag tycker att man kan se att de har ett särskilt sätt att spela i turneringen. De kämpar alltid stenhårt för att få med sig det resultat som krävs och om det behövs så kan de ställa om till en mer offensiv approach. Det kommer att bli riktigt tuffa matcher mot dem.

Liverpool är regerande mästare i turneringen, men Wijnaldum tycker inte att det ligger mer press på laget att prestera på grund av förra årets framgångar.

– Nej, inte egentligen. Vi försöker bara att göra på samma sätt som vi gjorde förra säsongen.

– Vi jobbar med att bli ännu bättre och att bli ett lag som är väldigt svårt att besegra, vilket vi även gjorde förra året. 

– Det vi försöker att göra är att ge allt vi har och sedan får vi se vad som händer i slutet av säsongen. Under säsongens gång kan situationer uppstå som man måste hantera, som skador eller formsvackor. Vi jobbar tillsammans som lag för att ta oss igenom sådana typer av situationer på bästa sätt. 

– Det är så vi ser på saken, vi ger allt och hoppas att det räcker till en titel i slutet av säsongen, avslutar nederländaren.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer