– Ett fantastiskt mål

Bild till nyheten – Ett fantastiskt mål
Jordan Henderson hyllade Sadio Mané efter att senegalesen avgjort matchen mot Norwich i sin comeback efter skada.

Det stod länge 0-0 på Carrow Road under lördagskvällen, men med dryga tio minuter kvar att spela kunde inbytte Sadio Mané sätta bollen i nät bakom Tim Krul i Norwich-målet. 

– Det var en fin löpning från Sadio, en bra touch och ett otroligt avslut - ett fantastiskt mål, sa lagkapten Jordan Henderson till Liverpoolfc.com efter slutsignalen.

Manés mål:

– Vi är väldigt glada över att ha tagit hem samtliga tre poäng. Det är skönt att ha Sadio tillbaka efter skadan och att han direkt skrev in sig i målprotokollet. Härligt att ha honom tillbaka och härligt med tre nya poäng.

– Det var en krigarseger. Vi fick lov att kämpa in i det sista, det är så Premier League-fotbollen fungerar.

– Norwich City är ett bra lag och har skapat en hel del problem för andra lag under säsongen, så vi visste att det skulle bli tufft.

– Det var tuffa förhållanden för båda lagen, men vi måste vara väldigt nöjda med tre poäng.

Segern innebär utökad ligaledning till 25 poäng. Nu väntar Atletico Madrid i Champions League på tisdag.

– Vi fokuserar bara på nästa match. Alla är nog trötta på att höra oss säga det, jag vet, men det är så vi har gjort det under en längre tid och det finns ingen anledning att förändra det.

– Nu måste vi återhämta oss snabbt, vi har en viktig match mitt i veckan mot Atletico Madrid. Det kommer att bli en ny tuff utmaning så vi måste åka dit och ge allt vi kan för att få med oss ett bra resultat.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer