Chockades av Citys avstängning

Bild till nyheten Chockades av Citys avstängning
UEFA har beslutat att stänga av Manchester City från Champions League-spel i två säsonger. – Jag blev chockad när jag fick höra det, menar Jürgen Klopp.

Under fredagskvällen kom beskedet att Manchester City stängs av från spel i Champions League under de två kommande säsongerna på grund av brott mot FFP-reglerna.

Efter Liverpools seger mot Norwich under lördagen fick Jürgen Klopp en fråga om Citys avstängning.

– Jag blev chockad när jag fick höra det, sa Klopp till Sky Sports.

– Jag har ingen aning om hur sådana här saker fungerar eller hur det händer, men som fotbollstränare kan jag säga att Manchester City spelar en otrolig fotboll under Pep Guardiola.

– Det är så det är. Jag har alltid imponerats av vad han har gjort och hur hans lag har spelat. Jag kommer fortsätta att beundras av det.

– Jag kan tänka mig att det är väldigt tufft just nu för de spelarna och tränarna. Man litar på människor i sin närhet och de säger att allt är bra, men sedan ser UEFA lite annorlunda på saken och nu måste de hantera det.

– Jag vet inte vad som kommer att hända nu. Om jag ska vara ärlig så känner jag för Pep och spelarna, wow, de har verkligen inte gjort något fel, de har bara spelat fotboll - en väldigt fin fotboll.

– Pep har förbättrat fotbollen i varje liga han har tränat i, men samtidigt så måste man respektera reglerna. Jag har ingen aning om de har gjort det eller ej, men UEFA har fattat ett beslut och vi får se vad som händer.


10 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer