Senaste nytt inför Shrewsbury

Bild till nyheten Senaste nytt inför Shrewsbury
Det börjar ljusna allt mer på skadefronten. Jürgen Klopp meddelade på sin presskonferens att Naby Keita kan komma att vara involverad mot Shrewsbury på söndag. Se presskonferensen i sin helhet och läs en textad sammanfattning nedan.

Presskonferensen startar vid 12:22 i klippet ovan.

Klopp om titeljakten 

– Vi kunde inte bry oss mindre om spekulationer. 

– Jag tror inte ens vi matematiskt är klara för CL-spel nästa säsong. Vi måste fortsätta att jobba. 

– Jag har aldrig hört talas om att något är avgjort innan det är avgjort. Gårdagens match var ett bra bevis på att det är tufft i den här ligan. 

Om Mané

– Jag tror inte att han kommer vara tillgänglig i de kommande matcherna. Vi får se, jag har inte fått några slutgiltiga besked.

Om vikten av att behålla vinnarmentaliteten inför söndagens match

– Utan vinnarmentalitet vinner man inga matcher. Alla spelare som är involverade är fullt fokuserade på kommande uppgift. 

– Vinnarmentalitet är självklart viktigt.

Om Minamino

– Vi måste tänka på vad vi gör. Han spelade mer än vi hade planerat för igår. 

– Det var ett stort steg för honom att göra PL-debut. Han spelade inte på sin bästa position kanske, men han är flexibel och kan spela på många olika positioner. Han jobbade hårt och gav allt. 

– Nu måste vi se hur han reagerar på gårdagens intensitet, men såklart är det bättre om han kan spela fler matcher för att komma in det.

Om skadesituationen

– Dejan har tränat fullt under de senaste dagarna nu. Det är nog för tidigt för Millie och Shaq. Vad gäller Naby så kanske han kan träna med oss idag, så vi får se.

– Om han kan träna fullt ut med oss idag, då är han ett alternativ, annars inte. 


10 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer