– Varit en av våra bästa spelare

Bild till nyheten – Varit en av våra bästa spelare
Andy Robertson är lyrisk över sin lagkaptens insatser den här säsongen.

Jordan Henderson var enligt många planens bästa spelare på Molineux Stadium under torsdagen och med ett mål och en assist bidrog han starkt till Liverpool seger.

Lagkaptenen får beröm från Andy Robertson.

– Hendo har, enligt mig, varit på en annan nivå den här säsongen. Han har varit en av våra bästa spelare, om inte den bästa, säger vänsterbacken till Liverpoolfc.com.

– Under åren har Hendo inte alltid fått det beröm han förtjänat. Men när man spelar med honom, tränar med honom och ser hur han agerar vid sidan av planen - det är en ära att ha honom som lagkapten. 

– Enligt oss så får han nu berömmet han förtjänar. Det är vad det handlar om, han får uppmärksamhet värdig prestationerna. 

– Idag (torsdag reds. anm) stod han för en typisk Hendo-prestation. Hur han jobbade hårt och bidrog med ett mål och en assist. 

– Hans allround-spel under de senaste månaderna har varit otroligt och han driver oss framåt mot den position vi vill vara i.

Detta Liverpool-lag verkar hitta en väg till tre poäng oavsett hur tuffa matcherna är.

– Vi är ett lag som inte letar efter bortförklaringar, vi kämpar på istället, säger Robertson.

– Finns det vissa matcher där du känner dig trött? Finns det vissa matcher där du spelar vidare trots en skada? Ja, självklart, men vi kämpar mot något som inte uppnåtts tidigare. 

– Vi spelar för en klubb som är fantastisk att spela för. Supportrarna njuter av det, vi njuter av det, så varför skulle vi inte ge allt vi har?

– Smärta eller trötthet, det är bara att ta sig igenom det och ge allt för klubbmärket och för lagkamraterna. 


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer