– Vilken spelare!

Bild till nyheten – Vilken spelare!
Jürgen Klopp var mycket imponerad av motståndarna Wolverhampton i allmänhet och Adama Traore i synnerhet efter 2-1-segern på Molineux.

Det blev en tuff match för Liverpool under torsdagskvällen, men ett sent mål signerat Roberto Firmino innebar att de tog hem samtliga tre poäng ännu en gång. 

I en intervju efter slutsignalen berömde Jürgen Klopp kvällens motståndare.

– Vi gjorde ett bra mål, hade bra bollinnehav och skapade bra chanser, men Wolves system är väldigt, väldigt bra, sa Klopp.

– Det Nuno gör är annorlunda jämfört med andra managers runt om i Europa. Ja, det är kontringsspel, men de har även andra idéer när de har bollen. De utnyttjar verkligen hela planen.

– Det var 1-0 i paus och de kvitterade på en kontring som inte bör hända när du leder med 1-0. Wolves styrde matchen i några minuter, men så lugnade vi ned det igen. Vi ändrade spelsystem 2-3 gånger och vi försökte att hålla i bollen och förhindra kontringsmöjligheter. Det var ett magiskt ögonblick från Bobby när han dunkade in bollen i det bortre hörnet.

Adama Traore var en av planens bästa spelare och stod bland annat för assisten till hemmalagets kvittering.

– Om man ger Traore bollen är han ibland omöjlig att möta. Den enda som kan stoppa honom är han själv. Han blir bättre och bättre med inlägg och är mer involverad i matcherna, det är otroligt - vilken spelare!

Källa: Liverpool.no


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer