– Mitt första nickmål

Bild till nyheten – Mitt första nickmål
Jordan Henderson berättar om hörnmålet som betydde 1-0 mot Wolverhampton.

Lagkapten Jordan Henderson stod för en fantastisk insats på Molineux Stadium under torsdagskvällen. Med ett mål och en assist var han starkt bidragande till att det blev en seger för de rödklädda.

– Man vet att det är tufft att spela här, det har vi sett hela säsongen. De fick oss att kämpa för det. Det var en intensiv match, men vi fortsatte att kämpa och försvarade oss bra, sa Henderson till BT Sport efter matchen.

– Vi hade några chanser att stänga matchen, som vi har sagt tidigare så är det något vi måste förbättra. Vi måste stänga matcherna tidigare. 

Även Virgil van Dijk pratade med BT Sport efter slutsignalen.

– Man måste berömma dem. De spelade bra och har duktiga spelare. De är svåra att bryta ned och i den andra halvleken gick de för det och skapade många farliga lägen. Vi fick lov att sjunka ned djupt och kriga, sa mittbacken.

Jordan Hendersons 1-0-mål kom på nick efter en fint slagen hörna av Trent Alexander-Arnold. 

– Det är nog mitt första nickmål tror jag. Jag är vanligtvis i en defensivare position på hörnor, men under de senaste matcherna har jag varit mer i straffområdet. Det var ett bra inlägg och en bra löpning från Gini som öppnade upp för mig, sa mittfältaren om målet.

– Ni är säkert trötta på att höra mig säga det, men det handlar om att ta en match i taget. Varje match är den viktigaste på säsongen, som managern säger till oss hela tiden. Nu har vi en FA-cupmatch att förbereda oss för, avslutade lagkaptenen. 


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer