Fabinho om comebacken

Bild till nyheten Fabinho om comebacken
Mittfältaren vill bygga vidare på sitt inhopp mot Manchester United för att bli ännu starkare efter skadefrånvaron.

Fabinho fick hoppa in och spela de sju sista minuterna i Liverpools 2-0-seger mot Manchester United i söndags. Inhoppet kom efter nästan två månaders skadefrånvaro på grund av problem med ankeln.

Mittfältsankaret är verkligen glad över att vara tillbaka.

– Jag var otroligt glad över att få några minuter mot Man United, det var viktigt för mig, säger Fabinho till Liverpoolfc.com.

– Skadan är bättre och jag känner mig trygg. Självklart kommer jag genom att spela mer ta mig tillbaka till min bästa form igen och bli ännu starkare.

Under torsdagskvällen ställs Liverpool för en tuff utmaning mot Wolverhampton på Molineux. Mötet på Anfield lagen emellan blev en tight tillställning som slutade med en uddamålsseger för de röda.

– Det kommer att bli en väldigt tuff match, helt klart. Vi såg när de kom till Anfield, det var en av våra tuffaste matcher den här säsongen, säger Fabinho.

– De är ett lag med stabil defensiv och med några riktigt farliga anfallsspelare. Vi har sett att de på hemmaplan kan ge vilket lag som helst en tuff match. De slog Man City, så de är ett bra lag.

– Men vi har haft bra med tid för att förbereda oss, vi känner till laget väl, vi vet vilka deras styrkor är, så vi ska försöka att åka dit och ta hem segern.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer