Brewster om första seniormålet

Bild till nyheten Brewster om första seniormålet
Rhian Brewster har öppnat målkontot på seniornivå. Anfallaren berättar mer om målet mot Wigan.

I helgen som gick fick Rhian Brewster chansen från start när Swansea ställdes mot Wigan. 

Liverpool-lånet tackade för förtroendet genom att 19 minuter in i matchen sätta bollen i nät. Conor Gallagher stod för assisten.

– Jag har spelat mycket med Conor när vi var yngre, för England, och jag vet att när han får bollen så kommer han att titta upp. Så fort han fick bollen visste jag att jag bara behövde ta löpningen - och han hittade fram till mig, jag var onside och sköt bollen i borte hörnet, säger Brewster till Liverpool Echo.

– Många av skotten har gått över ribban, men jag är tacksam över att detta gick in i mål så att jag kunde fira med "Jack Army".

– Jag blev väldigt, väldigt glad eftersom att det första målet alltid inger självförtroende. Att få det i den andra matchen för "the Swans" känns väldigt bra. Det var även mitt första professionella mål. Nu hoppas jag att jag kan bygga vidare på detta.

Swansea är för tillfället femma i The Championship och kämpar om uppflyttning till Premier League.

– Jag visste när jag kom hit att det var det som var vårt mål, att försöka ta oss upp. Jag ska göra mitt bästa för att göra mål och bidra. 

– Jag försöker att hjälpa laget och om det är genom att göra mål så att vi vinner med 2-1 är det bra. Jag gjorde ett tidigt mål för Swansea och nu kan jag förhoppningsvis göra två, tre fyra, fem och så vidare, avslutar anfallaren.

1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer