– Fansen får sjunga vad de vill

Bild till nyheten – Fansen får sjunga vad de vill
"Vi kommer att vinna ligan", skanderade Anfield-publiken under söndagskvällen.

Liverpool tog tre nya poäng i Premier League under söndagen och försprånget till Manchester City är nu 16 poäng trots en match mindre spelad än titelrivalen. Anfield-publiken njöt under matchen mot Manchester United och "Vi kommer att vinna ligan" ekade på läktaren.

Manager Jürgen Klopp har inget emot att supportrarna sjunger och drömmer, men han påpekar dock att staben och spelartruppen inte kommer att delta i några sådana sånger ännu.

– De kan sjunga det, de har nog sjungit de några gånger tidigare också tror jag. Alla borde fira situationen som vi befinner oss i, bortsett från oss själva. Ingenting har förändrats, förutom att vi har tre nya poäng, sa Klopp till Sky Sports efter matchen.

– Fansen får sjunga vad de vill. Vi är inte här för att bestämma över det. Om de inte var på bra humör så vore det konstigt. Vi är här för att göra vårt jobb. Jag behåller koncentrationen eftersom att vi spelar igen på torsdag.

– Vi deltar inte i festandet ännu. Jag älskar förhållandet mellan fansen på läktaren och spelarna på planen. 

Sky Sports-journalisten frågade om något lag verkligen kan ta ikapp ett lag som ligger 16 poäng före.

– Jag vet inte. Vi spelar igen om några dagar. Wolves spelar bra just nu, så jag måste tänka på det. Varför ska jag tänka på något annat än det? Jag är inte tillräckligt smart för det. Jag har inte tillräckligt med plats över i min hjärna för att tänka på något mer, så vi får se, avslutade Klopp.


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer