Ännu ett poängtapp för City

Bild till nyheten Ännu ett poängtapp för City
Manchester City kryssade mot Crystal Palace. Därmed leder Liverpool Premier League med 13 poäng med två matcher färre spelade än Pep Guardiolas mannar.

Under lördagen tog Manchester City emot Crystal Palace hemma på Etihad Stadium.

Hemmalaget dominerade matchen under stora delar, men det var Palace som tog ledningen strax innan pausvilan genom Everton-lånet Cenk Tosun.

I den andra halvleken pressade Man City på rejält och med bara minuter kvar att spela slog Sergio Agüero till med två snabba mål till 2-1 och såg därmed ut att ha säkrat tre poäng för Pep Guardiolas lag.

Det skulle dock bli ännu ett mål i matchen - på övertid dribblade Wilfried Zaha ned efter vänsterkanten och slog in ett hårt och lågt inlägg som via Fernandinho letade sig in i mål till 2-2!

Ligatvåan Man City fick alltså med sig en poäng från matchen och är nu 13 poäng efter Liverpool med två matcher fler spelade än The Reds.