Brewster om utlånet

Bild till nyheten Brewster om utlånet
Rhian Brewster berättar att Jürgen Klopp tyckte att ett utlån till Swansea var det bästa för honom.

Den unge anfallaren har lämnat Melwood och dagliga träningar med världsstjärnor för att försöka hjälpa Swansea att ta klivet upp till Premier League. Brewster menar att det var Jürgen Klopp som tog beslutet att han skulle lånas ut.

– Jag har lärt mig massor av Sadio, Bobby och Mo. Något av det bästa man kan göra är att träna tillsammans med dem på grund av de kvaliteter de besitter med och utan boll, säger Brewster enligt Mirror.

– Om jag kan lära mig lite av alla tre vore det väldigt fint, men Jürgen menade att ett utlån var det bästa för mig. Drömmen är att spela för Liverpool varje vecka, men det var en hel del lag som ville ha. mig när det stod klart att jag skulle lånas ut.

– Jag tycker att Swansea var det bästa valet för mig. De spelar bra fotboll precis som Liverpool, vilket gör det enklare. Jag känner att jag funnit mig tillrätta här. 

– Det är väldigt annorlunda jämfört med vad jag är van med från där jag kommer ifrån, London och uppe i norr. Det är väldigt annorlunda, men det är fint också - lugnt och skönt. Det är fint att vakna upp på morgonen och se stranden. Men jag måste erkänna att det är väldigt kallt.

I Swansea har Brewster en trygghet i form av manager Steve Cooper som han känner sedan tidigare. Även spelarna Conor Gallagher och Marc Guehi är två personer som anfallaren känner sedan sin tid i U17-landslaget.

– Det hjälper väldigt mycket att Marc och Conor också är här, sedan känner jag även Yan Dhanda från Liverpool. Vi har spelat tillsammans tidigare. 

– Jag har fått ett väldigt gott intryck av Swansea och jag tror att det här är rätt klubb för mig, vilket jag vill visa. Jag vill göra mål, men det handlar inte om mig. Jag har kommit hit för att hjälpa laget att ta sig upp och jag ska göra allt som krävs.


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer