Tung förlust för U23

Bild till nyheten Tung förlust för U23
Adam Lewis gjorde comeback efter en allvarlig knäskada när U23-laget åkte på en förlust mot Wigan Athletic.

Liverpools U23 ställdes mot Wigan på bortaplan i Premier League Cup under fredagskvällen.

Redan efter nio minuters spel tog hemmalaget ledningen genom en fin nick av Emeka Obi på hörna.

20 minuter senare utökade Wigans Divin Baningime lagets ledning till 2-0 efter att Sepp van den Berg misslyckats med en rensning.

Liverpool hade målchanser under den första halvleken, men lyckades inte att konvertera något av chanserna till mål.

The Reds lyckades inte att få in bollen i nät även i den andra halvleken, istället utökade Olly Crankshaw hemmalagets ledning till 3-0 med en knapp kvart kvar att spela.

3-0 skulle även bli slutresultatet och Liverpools första förlust i gruppspelet var ett faktum. En positiv sak som Neil Critchleys manskap kan ta med sig från matchen är att Adam Lewis gjorde ett inhopp i den andra halvleken efter en lång skadefrånvaro.

Liverpools U23: Winterbottom, Hoever, Van den Berg, Boyes, Gallacher (Lewis 71), Clarkson, Cain, Dixon-Bonner, Bearne, Hardy, Millar.

Resterande avbytare: Atherton, Savage, Longstaff, Varesanovic.