– Ville göra mål som Gerrard

Bild till nyheten – Ville göra mål som Gerrard
Alex Oxlade-Chamberlain berättar om vilken typ av mål han tycker mest om att göra.

Alex Oxlade-Chamberlain har haft en produktiv säsong från mittfältspositionen med fem mål för Liverpool och ett för det engelska landslaget. 

Hans kanske allra snyggaste mål i den röda tröjan gjorde han mot Genk i höstas när han skruvade in bollen med yttersidan, men får han själv välja så är det målen mot Manchester City för två säsonger sedan och Arsenal tidigare denna säsong som sticker ut.

Målet mot Genk:

– Mitt andra mål mot Genk var annorlunda. Det är ett mål som jag tycker om på grund av tekniken bakom det, säger mittfältaren till Liverpoolfc.com.

– Den typen av skotteknik lyckas inte så ofta, men för mig är målen mot Man City och Arsenal framför The Kop mina favoriter.

Målet mot Man City:

Målet mot Arsenal:

– Att bara få dundra in ett mål framför The Kop - det finns ingen bättre känsla. Den känslan jag fick direkt efter målet mot Arsenal, det är vad jag lever för.

– Jag brukade kolla på när Steven Gerrard dundrade in bollar framför The Kop och jag tänkte att jag ville göra mål på det sättet. Sådana mål ger mig den bästa känslan. 

– Målet mot Genk kändes lite som "åh, den gick in." Jag blev förvånad över att skottet ens gick in! Jag uppskattar sådana mål också, men för mig är det målen mot Man City och Arsenal som ger mig gåshud. Det är sådana mål som jag helst vill göra.


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer