Quantcast

Nästa match (Premier League)

Brighton  klubbmärke Brighton (B)

onsdag 08 jul 21:15

– En otroligt viktig vecka

Bild till nyheten

Jürgen Klopp blickar framåt mot helgens match mot Manchester United och ger en uppdatering vad gäller de spelare som är nära comeback i träning.

På söndag tar Liverpool emot Manchester United hemma på Anfield.

Jürgen Klopp hoppas att han under träningsveckan kan få tillbaka spelare som Joel Matip, Fabinho och Dejan Lovren.

– Jag väntar ända tills de är på planen och någon säger till mig att de tillåts genomföra hela träningspasset, säger Klopp till Liverpoolfc.com.

– Det ser ut som att Joel kommer att vara med, Fabinho kanske någon dag senare, jag är inte helt säker. Dejan, han kanske också kan kliva in under veckan.

– Det betyder mycket och kommer att vara till stor hjälp. Men vi får se hur det ser ut. Det är en otroligt viktig vecka. 

– Vi alla vet vad folk förväntar sig av oss inför söndagens match mot Manchester United. Det kommer att bli en stor sammandrabbning och vi ska försöka att vara redo för det.

Liverpool kommer från en match mot Tottenham där de lyckades att vinna med 1-0 trots att insatsen inte var en av deras bästa.

– Jag kunde inte var mer nöjd med resultatet och delar av vår prestation, men jag sa till grabbarna att vi aldrig ska ljuga för varandra. Det fanns delar som kan förbättras, helt klart. 

– Vi måste se till att vi lär oss av det och gör det bättre - det kommer vi att göra. 

– Den här gången handlade det inte om intensitet. Denna gång var det den brutna rytmen.

– Vi hade vant oss vid matcher var tredje, fjärde dag och helt plötsligt hade några av spelarna nio dagars vila. Träning , ja, men inte den intensitet som matcher har. 

– Nu väntar nästa utmaning så låt oss fortsätta, avslutar Klopp.

Bannerbild