Video: Klopp inför Wolves

Bild till nyheten Video: Klopp inför Wolves
Manager Jürgen Klopp menar att han kommer att behöva utnyttja hela truppen med tanke på det tuffa spelschemat. Se presskonferensen inför Wolverhampton + textad sammanfattning.

Jürgen Klopps mannar hann knappt landa i Liverpool efter resan till Qatar innan det var dags för en ny utmaning mot Leicester och redan på söndag väntar ännu en match i ligan när Wolverhampton kommer till Anfield.

– Friska ben har hjälpt oss eftersom att vi har roterat lite mer under den senaste tiden, sa Jürgen Klopp på sin presskonferens inför mötet med Wolverhampton.

– Du ser alltid att spelarna kommer till matcherna med en glöd. Everton-matchen till exempel, då gjorde vi fem förändringar och grabbarna levererade fantastiska prestationer.

– Vi måste göra förändringar och vi kommer att göra det. Det är fyra seniorspelare tillgängliga på bänken vid sidan av Curtis och Neco. Harvey (Elliott) var inte i truppen, men kommer vara det. Rhian (Brewster) närmar sig att vara tillbaka, men för de andra så kommer det att ta tid.

– Det är hur det ser ut i truppen och vi måste hantera det på bästa möjliga sätt. Det är exakt det vi kommer att försöka att göra mot Wolves och Sheffield United.

Wolverhampton gästar Anfield på söndag och Klopp är fullt medveten om att de är ett hot för de röda.

– De kommer att vara väldigt, väldigt farliga. Nuno gör ett fantastiskt jobb där, vid sidan av all stress med Europa League. De hade lite problem tidigare under säsongen, men har hittat rätt nu.

– Jimenez och Jota gör mål igen, Traoré fann äntligen en manager som hittade en position för honom. En exceptionell spelare, kanske ligans snabbaste. Så det kommer att bli svårt att spela mot dem.

Klopp berömmer dock även sitt egna lag.

– Jag är välsignad som har ett så smart lag. Vi pratar inte om det så ofta, det är inte så att jag måste säga det till dem. Vi har så många spelare med bra karaktär i laget och de berättar för varandra hur de ska hantera olika situationer.

– Nu ska vi spela tre hemmamatcher i följd och en sak är säker - vi behöver all hjälpt vi kan få från läktaren. Verkligen, för denna period är väldigt intensiv.

Källa: Liverpool.no


32 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer