20 man till Qatar idag

Bild till nyheten 20 man till Qatar idag
Liverpool reser till Qatar idag för Klubblags-VM, där man på onsdag ställs mot mexikanska C.F Monterrey i semifinalen. Och man gör det med en trupp på 20 spelare.

Liverpool har registrerat 23 spelare hos FIFA i sin officiella trupp till Klubblags-VM som, för The Reds, inleds på onsdag med semifinal mot mexikanska C.F. Monterrey. 

På planet som lyfter från Liverpool idag kommer man dock endast att ta med sig 20 spelare. 

Från den registrerade truppen saknas Dejan Lovren, som missar mästerskapet på grund av skada, men också ynglingarna Harvey Elliott och Rhian Brewster. Det mesta tyder därmed på att de spelar matchen mot Aston Villa i Carabao Cup och därefter flygs ner till laget i Qatar. 

Noterbart är att både Curtis Jones och Neco Williams däremot är i truppen som reser idag och därmed inte kommer att vara tillgängliga för mötet med Aston Villa. 

Huruvida Dejan Lovren kommer att ersättas i truppen är inte bekräftat. Däremot kan vi konstatera att Gini Wijnaldum reser med laget och är fortsatt i truppen, trots att han tvingades utgå med skada i gårdagens match mot Watford. 

Truppen som reser idag:

Alisson, Van Dijk, Wijnaldum, Milner, Keita, Firmino, Mane, Salah, Gomez, Adrian, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Lallana, Lonergan, Shaqiri, Robertson, Origi, Jones, Alexander-Arnold, Williams.

Semifinalen mot C.F. Monterrey spelas på onsdag med avspark 18.30 svensk tid. 


14 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer