U18 åkte ur FA Youth Cup

Bild till nyheten U18 åkte ur FA Youth Cup
Både Liverpools U23- och U18-lag var i spel under måndagen.

Liverpools U18-lag är regerande mästare i FA Youth Cup, men de kommer inte att försvara titeln efter att ha förlorat mot Tottenham med 4-2.

Tottenham startade matchen bäst och gick upp i en 2-0-ledning, men precis innan pausvilan kunde Bradley reducera till 2-1.

Med reduceringsmålet i ryggen kom Liverpool ut i den andra halvleken och fortsatte att spela bra. Det spelmässiga övertaget belönade sig och med en knapp halvtimme kvar kom kvitteringen till 2-2.

Efter 2-2-målet skulle dock Tottenham göra två obesvarade mål och ta hem segern med 4-2.

Liverpools U18: Davies, Bradley, Hoever, Savage, Beck, Hill, Clarkson, Cain, Stewart (Balagizi), O’Rourke (Bearne), Norris.

Oavgjort för U23

Även Liverpools U23-lag var i spel under måndagen. De ställdes mot Huddersfield Town på bortaplan i Premier League Cup.

Matchen blev en målsnål tillställning som slutade 1-1 efter att Liverpool tagit en tidig ledning genom Herbie Kane innan hemmalaget kvitterade i mitten av den första halvleken.

Det oavgjorda resultatet innebär att Neil Critchleys manskap fortsatt är obesegrade i turneringen denna säsong och att de toppar grupp F med sju inspelade poäng på tre matcher.

Liverpools U23: Atherton, Walls, Clayton, Boyes, Gallacher, Chirivella, Kane, Dixon-Bonner (Corness), Christie-Davies, Longstaff, Varesanovic.