Ungdomar får chansen mot Arsenal?

Bild till nyheten Ungdomar får chansen mot Arsenal?
Imorgon tar Liverpool emot Arsenal på Anfield i Ligacupen och Klopp kommer med största sannolikhet behöva rotera en del i truppen.

Liverpool mönstrade i stort sett full styrka mot Tottenham på Anfield i söndags. I och med detta, och det fina tabelläget i Premier League, kommer det med största sannolikhet ske en del förändringar när ytterligare ett lag från norra London kommer på besök.

Med tanke på Joël Matips knäskada som du kan läsa om här, kommer troligen Dejan Lovren bilda mittbackspar med Joe Gomez, precis som i förra omgången mot MK Dons.

Med tanke på att Ki-Jana Hoever är på landslagsuppdrag med Hollands U17 kan eventuellt Neco Williams – som tränat med A-laget – göra debut som högerback. Sepp van den Berg stod över för U23-laget i helgen med ett öka på denna match och kan därmed vara ett alternativ för Klopp i backlinjen.

Adam Lallana, Alex Oxlade-Chamberlain och Naby Keita, som vilades mot Spurs, har alla gjort skillnad i de senaste matcherna i form av räddande ängel på Old Trafford, tvåmålsskytt samt kreativ mittfältsmotor mot Genk i Champions League.

Harvey Elliott var en av de starkast lysande stjärnorna på planen mot MK Dons förra månaden, men tillgängligheten av Divock Origi kan innebära att 16-åringen får börja på bänken.

Rhian Brewster hoppas på en efterlängtad Anfield-debut, medan formen på Curtis Jones i U23 innebär att han förtjänar en liknande möjlighet.

Jürgen Klopp har således en hel del alternativ inför morgondagens match mot Arsenal, som spelade oavgjort mot Crystal Palace i helgen. Pressen är därmed stor på både Arsenal och manager Unai Emery.

Klockan 14.30 håller Pepijn Lijnders presskonferens som du kan läsa mer om här.

Källa: Liverpool Echo

Vilka vill du se från start imorgon? Logga in och kommentera!

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer