– Detta är inte säsongens största match

Bild till nyheten – Detta är inte säsongens största match
På söndag väntar Manchester United på Old Trafford. Ett stormöte där hemmalaget måste klara sig utan David de Gea och Paul Pogba. Matchen har, i den nyligen släppta dokumentären ”Us and Them”, målats upp som årets match, något som Virgil van Dijk inte vidhåller.

- Det är inte optimalt för dem att behöva stå utan sin förstamålvakt, som är en av de bästa i världen, och en av deras bästa mittfältare. De är givetvis besvikna över det, men vi måste bara fokusera på oss själva, säger van Dijk.

- Deras säsong har inte varit som de velat hittills, så de vill slå tillbaka. Men vi vill åka dit och ta fler poäng och fortsätta vår segersvit.

De största matcherna är Champions League-matcherna liksom de matcher som förhoppningsvis kommer vinna oss Premier League-titeln. - Virgil van Dijk.

- Manchester United är inte i sin bästa form. De saknar ett visst förtroende och befinner sig inte i den positionen de vill vara. Men i fotboll kan du slå tillbaka när som helst. De ser detta som en utmärkt möjlighet att steppa upp, och det vet vi. Vi går ut på planen och kämpar för varje meter och försöker ta med oss tre poäng hem till Liverpool.

- Det här en enorm match för fansen. Stämningen är högre inför den här matchen än vissa andra matcher, men jag tycker fortfarande inte att det är den största matchen på säsongen. De största matcherna är Champions League-matcherna liksom de matcher som förhoppningsvis vinner oss Premier League-titeln, avslutar van Dijk.

Källa: Liverpool.no


8 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer