Menar att Alisson är bäst i världen

Bild till nyheten Menar att Alisson är bäst i världen
Alisson Becker fortsätter att överösas med beröm. Denna gång är det den tidigare Liverpoolmålvakten Doni som hyllar brasilianaren.

Doni såg Alisson Becker spela för Internacional 2013 och spådde redan då en lysande karriär för målvakten.

– När jag såg Alisson spela för Internacional rekommenderade jag honom direkt till John Achterberg och försökte få honom värvad till klubben. Jag förklarade för John att han var en otroligt talangfull spelare och att han snart skulle komma att spela för landslaget, säger Doni till Liverpoolfc.com.

– Första gången jag såg honom visste jag att han hade vad som krävs för att lyckas i Premier League.

Doni menar nu att Alisson utvecklats till världens bästa målvakt.

– Ja, utan tvivel, svarar Doni på frågan om Alisson är bäst i världen.

– Jag är verkligen imponerad över hur snabbt han anpassat sig till fotbollen i Premier League och hur snabbt han nått framgång i England. Det visar vilken bra spelare han är. 

Själv fick Doni endast fyra matcher för Liverpool under sin tid i klubben. 2013 fick han hjärtproblem vilket tvingade honom att avsluta sin karriär.

– Tiden i Liverpool var kortvarig på grund av de problem jag hade, men det är en fin stad och jag är verkligen tacksam över att få ha tagit på mig den fantastiska tröjan.

Doni har fortsatt kontakt med målvaktstränare John Achterberg och håller ögonen öppna i Brasilien efter nästa stora målvaktstalang.

– Jag pratar fortfarande med John. Han är en fin person och en bra tränare. Jag kommer alltid följa hans karriär och Liverpool. 


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer