– Vill bli ännu bättre

Bild till nyheten – Vill bli ännu bättre
Sadio Mané tror att han kan fortsätta att utvecklas och göra en ännu bättre säsong 2019/20.

Sadio Mané har gått från klarhet till klarhet under manager Jürgen Klopp och stod för 26 mål under den gångna säsongen. Nu är han hungrig efter mer.

– För att vara ärlig så tycker jag att jag har förbättrat mina avslut väldigt mycket. 

– Det är positivt för jag kan säga att jag har förbättrat mig under varje säsong, vilket är viktigt för min utveckling. Jag kommer att jobba hårdare för att bli bättre och bättre", säger Mané till Liverpoolfc.com.

Liverpool stod för en otrolig säsong och avslutande den som Champions League-mästare. Senegalesen lyfter fram supportrarnas roll i framgången.

– De spelade en viktig roll under säsongen. 

– De fanns alltid där under tuffa matcher. Fortsätt så, vi behöver er! Det är väldigt viktigt. Det är vad som gör den här klubben speciell. Ibland har man en dålig dag och om supportrarna ger en motivation är det positivt för laget och för dem själva också.

Laget gick hela vägen i Champions League, men i Premier League blev det en andraplats, en ynka poäng efter mästarna Manchester City. Mané har tillräcklig tro på truppen för att tro att laget kan utmana även kommande säsong.

– Vi har ett väldigt, väldigt bra lag. Framtiden är lovande, helt klart. Vi ska ge allt för att försöka att lyckas med något speciellt. 


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer