Tung röd landslagskväll

Bild till nyheten Tung röd landslagskväll
Fem Liverpoolspelare var aktuella för spel under tisdagens landskamper, men bara två fick speltid - bägge förlorade.

Harry Wilsons Wales hade under kvällen chansen att hänga med i toppen i grupp E i EM-kvalet, men Ungern bjöd på tufft motstånd.

Wilson satt på bänken från start men blev inbytt efter 73 minuters spel. Med knappa tio minuter kvar av matchen avgjorde Ungern matchen genom Máté Pátkai. Segern innebär att Ungern toppar grupp E.

Skottland fick klara sig utan Andy Robertson mot Belgien, en uppgift som blev för svår och belgarna vann komfortabelt med 3-0. Romelu Lukaku stod för två mål och Kevin De Bruyne för ett. Divock Origi och Simon Mignolet satt på bänken när matchen drog igång och blev sittandes under samtliga 90 minuter.

Belgiens seger innebär att de har full pott efter tre matcher och toppar grupp I, tre poäng före Ryssland. Skottland står på sex poäng.

Dejan Lovrens Kroatien var också i spel under tisdagskvällen när Tunisien stod för motståndet i en träningsmatch.

Liverpools mittback startade matchen men blev utbytt i paus. Då ledde Tunisien med 1-0. Efter pausvilan kvitterade kroaterna, men tillslut vann Tunisien med 2-1 efter ett avgörande mål på straff.

Nu är landslagsuppehållet över och dessa spelare får efterlängtad semester efter en lång säsong. Nu väntar knappt tre veckors vila innan försäsongen drar igång 6 juli.