Mané: Vi har en bra känsla

Bild till nyheten Mané: Vi har en bra känsla
Sadio Mané om att vinna Premier Leagues skytteliga, träningslägret i Marbella och finalen mot Tottenham.

När Premier League-säsongen var över stod Sadio Mané, Mohamed Salah och Pierre-Emerick Aubameyang på 22 gjorda mål var och den afrikanska trion fick dela på skytteligatiteln.

– Jag är väldigt nöjd över att vinna. Jag försöker alltid att göra så många mål jag kan för laget. För mig är det viktigast att hjälpa laget, säger Mané till Liverpoolfc.com.

– Vi hade lite otur eftersom att vi önskade att vinna ligan, men i fotboll så måste man försöka om och om igen. Det hände inte denna gången, men nu har vi erfarenhet av ett titelrace och är i en final, en final som är ett väldigt viktigt mål för oss.

– Manchester City gjorde det bra och förtjänade att vinna. Vi satte dem på prov, men nu måste vi gratulera dem. Vi får se fram emot finalen.

Mané fick en fråga om han hade drömt om att bli skyttekung som ung.

– Om jag ska vara ärlig, när jag var ung tänkte jag inte på att vinna guldskon, men varje dag tänkte jag på att vinna en ligatitel och Champions League. Det var mina stora mål med en klubb. Men jag är glad över att vinna guldskon och jag ser fram emot att göra ännu fler mål nästa säsong.

Spelarna hade fem dagars ledigt efter sista Premier League-omgången och nu befinner sig laget i Marbella för ett träningsläger som förberedelse inför Champions League-finalen.

– Jag känner mig bra, alla känner sig bra. Vi har haft ett par lediga dagar, nu är vi tillbaka och ska börja träna igen. Vi är också tillbaka i Marbella, vi har varit här några gånger vilket är bra för oss.

– Det var viktigt för oss att få lite ledigt eftersom att vi har haft ett så tufft spelschema. Nu har vi haft ledigt och blickar framåt.

Liverpool var som bekant i Champions League-final även förra året, då slutade det i en förlust med 3-1 mot Real Madrid. 

– Vi har lite erfarenhet eftersom att vi var i final förra säsongen. Vi hade lite otur att vi inte vann, även om Real Madrid var väldigt bra. Vi känner oss väldigt, väldigt positiva och det skulle vara väldigt stort att vinna.

– Både Tottenham och vi har väldigt unga lag, men vi har båda mycket erfarenhet och har spelat i alla slags matcher. Det är spännande och vi önskar självklart att vinna.


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer