– Vi måste snabbt skifta fokus

Bild till nyheten – Vi måste snabbt skifta fokus
Jordan Henderson menar att spelarna självklart är besvikna, men påpekar samtidigt att de måste ställa om snabbt inför Champions League-finalen.

För Liverpool levde hoppet om ett ligaguld in i det sista, men det räckte inte riktigt hela vägen fram. Laget slutade tvåa på 97 poäng, en poäng bakom Manchester City.

– Det har varit en helt fantastisk kamp om guldet ända in i det sista. Det är tyvärr tufft att gå runt och tacka fansen utan att ha något att ge tillbaka till dem, de har varit fantastiska igenom hela säsongen. Förhoppningsvis kan vi dem något i Champions League-finalen om ett par veckor, säger Jordan Henderson till Liverpoolfc.com.

– Vi trodde hela tiden, in i det sista, att om vi fortsatte att göra som vi har gjort så kunde vi kanske vinna titeln, så det är självklart en besvikelse att inte göra det.

– Jag tror att efter ett par dagar, när vi har fått tid att tänka tillbaka på saker, så kommer vi att vara stolta över hur vi har genomfört denna säsongen och hur vi har pushat Manchester City hela vägen.

Trots utebliven ligatitel så är inte säsongen över. Nu väntar en final i Champions League.

– Vårt fokus måste skifta snabbt. Det går snabbt inom fotbollen och man måste ställa om och tänka på framtiden.

Henderson lyfter också fram Manchester City som välförtjänt försvarar sin ligatitel.

– De är ett fantastisk lag, de förtjänar det. Grattis till dem. Vi pushade dem hela vägen och förhoppningsvis så kommer vi tillbaka starkare nästa säsong.


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer