– Det visar hur långt vi kommit

Bild till nyheten – Det visar hur långt vi kommit
Andy Robertson reflekterar över en säsong där laget samlat ihop 97 poäng, men ändå inte lyckades knipa Premier League-titeln.

Efter 2-0-segern mot Wolverhampton stod det klart att Liverpool kommer tvåa i Premier League, ett poäng efter Manchester City, som tack vare segern mot Brighton slutar säsongen på 98 poäng. 

– 97 poäng, om någon erbjöd oss det inför säsongen så tror jag att alla skulle ha tagit det, säger Andy Robertson till Liverpoolfc.com.

– Vi har mött ett otroligt lag och att vi kommer så nära visar på hur långt vi har kommit. Vi har tagit stora steg sedan förra säsongen och vi har minskat gapet till City.

– Det som är bra är att City vet att vi är här och att vi är här för att stanna. Den här truppen kommer att hålla samman och vi måste göra allt under nästa säsong.

– Vi har inte gjort många misstag, men vi får lära av dem. Vi har en stor match kvar och sedan kan vi fokusera på nästa säsong.

– Vi har ställts mot ett fantastiskt lag, men vårt lag är inte dåligt heller. 

– Man City förtjänar allt beröm som de kommer att få. Jag tror att jag läste under veckan att ingen har förlorat den här Premier League-titeln, den har vunnits. Den har vunnits av ett otroligt lag som har satt en hög standard. Vi har hållit jämna steg men räckte inte riktigt till.

– Nu har vi en final framför oss och vi ska försöka att ta ett steg längre än vad vi gjorde förra säsongen.

– Om vi lyckas så kommer det att vara en galen säsong. Vi vet hur tuff match det kommer att bli mot Tottenham.


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer