– Min comeback var bättre

Bild till nyheten – Min comeback var bättre
Enligt Rafa Benitez är det inget snack om vilken comeback som han håller högst av finalen 2005 eller vändningen mot Barcelona i tisdags.

Tidigare Liverpoolmanagern Rafa Benitez menar att vändningen i finalen mot AC Milan 2005 var bättre än vändningen mot Barcelona tidigare i veckan.

– Min comeback var bättre, det är helt klart, säger Benitez till Liverpool Echo.

Sky Sports höll en omröstning där man fick rösta på vilken comeback som är bäst någonsin i Champions League. Det fanns åtta alternativ att rösta på och finalen 2005 fick hela 33% av rösterna. 

– Det har varit en omröstning. Kom igen, det finns inte en chans att Barcelona-matchen var bättre.

– Du har 45 minuter, 3-0 mot AC Milan, det bästa laget, flera mil framför alla andra, fansen sjöng i paus, Milanfansen var så glada. Sen gör vi tre mål på sex minuter, Dudeks räddning, förlängning och sedan straffar. 

– Bättre än det? Kom igen. En vän till mig sa att de analyserade matchen i ett helt år.

Liverpools match mot Barcelona kom dock tvåa i Sky Sports omröstning.

– Det var en väldigt bra match. Vändningen och atmosfären är en sak, men känslorna: inte en chans att det inte är Istanbul.

– Om de vinner titeln så skulle det vara en fantastisk bedrift efter vad som hänt, men jag vill inte prata för mycket om just det. De gjorde det väldigt bra tidigare i veckan med en otrolig prestation, men Istanbul är en helt annan sak, säger Benitez.

– Jag var inte överraskad över Liverpools sätt att spela, jag var mer överraskad över Barcelonas brist på intensitet. Messi var där och jag trodde att det skulle bli annorlunda. De reagerade inte när Liverpool pressade på för att göra fler mål. Jag har gratulerat Jürgen.


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer