Vägrar vika ned sig

Bild till nyheten Vägrar vika ned sig
Jürgen Klopp diskuterar matchen mot Barcelona och påståendet att det ligger en förbannelse över honom.

Efter tre finalförluster med Liverpool och en makalös insats denna säsong i ligaspelet som ändå kan sluta utan titel så fick Jürgen Klopp frågan om det ligger en förbannelse över honom.

– Nej, jag har aldrig varit förbannad, jag känner inte av någon förbannelse i alla fall. Jag skulle nog säga att jag är frälst - min familj är frisk och jag har ett jobb som jag älskar. Det gör mig till en väldigt lyckosam person.

Klopp vägrar att låta ett par nederlag göra att han viker ned sig. 

– Om vi vinner så vinner vi. Om inte, så gör vi det inte. Jag tänker inte låta sådana saker dra ner mig. Jag har aldrig varit med om det.

Nästa vecka avgörs Premier League och returmötet mot Barcelona i Champions Leagues semifinal ska spelas. 

– Mycket kan hända under nästa vecka, men vi har inte tänkt längre än till vår nästa match. Varför ska vi tänka längre fram nu? 

Tysken påpekar än en gång att han ändå är nöjd över matchen mot Barcelona, även om den slutade i en 3-0-förlust.

– Du kan ha en match mot till exempel Barcelona och göra en väldigt dålig match men ändå ha tur och vinna med 1-0. Det är inget man egentligen kan jobba vidare på då. Du tar inte med dig en god känsla efter matchen, det enda som är bra då är att du vunnit. 

– Vi gjorde en bra match mot Barcelona och innan dess hade vi en bra match mot Huddersfield. Vi har haft många bra matcher på olika sätt, vilket hjälper. Det ger oss en känsla av att vi kan göra en bra match igen på lördag.

Källa: Liverpool.no


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer