Firmino: Älskar min sång

Bild till nyheten Firmino: Älskar min sång
Roberto Firmino om samarbetet i anfallstrion, sin egna sång och hur det går till när han bestämmer hur han ska fira sina mål.

– Det är en perfekt period att vara tillbaka i målform, så att han börjar tro på sig själv igen, säger Roberto Firmino till Liverpool Echo.

– Han spelade bra tidigare också, men utan att göra mål. Han kommer att vara till stor hjälp för laget i både Premier League och Champions League.

Firmino är en del av en fruktad anfallstrio, som enligt honom själv bara blir bättre och bättre.

– Vi har spelat ihop i nästan tre år, vi växer mer för varje dag. Eftersom att vi tränar och jobbar hårt tillsammans så får vi mer självförtroende, precis som resten av laget. Nu kämpar vi för att vinna två stora turneringar. Ingenting är bättre än att kämpa om titlar.

Under matchen mot Huddersfield kunde man höra hur publiken sjöng Firminos sång, trots att han inte var involverad i matchen.

– Jag tycker att sången är strålande. Jag älskar den och jag lyssnar alltid när fansen sjunger den. Det motiverar mig ute på planen. 

Firmino har under sin tid i Liverpool stått för en hel del kreativa målgester. Han menar att han planerar en del målfiranden medan andra kommer spontant.

– Ibland förbereder jag en målgest. Jag ser på någon video och tränar på den, men ibland kommer det helt spontant. Ibland gör jag saker som jag själv inte förstår varför jag gör. 

– Jag vill vara göra det mesta av ögonblicket och fira vad jag har lyckats med, avslutar brasilianaren. 

Lyssna på sången i klippet nedan.


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer