– Njuter av varje minut

Bild till nyheten – Njuter av varje minut
Virgil van Dijk påpekar vikten av att njuta av säsongsavslutningen.

Liverpool är återigen tillbaka i serieledning efter att ha utklassad Huddersfield hemma på Anfield.

– Jag njuter av varje minut. Vi har bara förlorat en enda match denna säsong. Vi är fortfarande med i titelracet och Champions League, vi måste njuta. Vi får se hur det slutar, men nu ska vi bara fokusera på nästa match, säger Virgil van Dijk efter matchen.

– Dessa matcher kan vara tuffa om man inte är mentalt förberedd, men vi förberedde oss väldigt bra. Vi var redo för att kriga och självklart hjälper det att göra mål så tidigt.

Mittbacken var mycket nöjd över prestationen i sin helhet.

– Väldigt bra. Fem mål. Hållen nolla, den 20:e för säsongen. Vi ska vara väldigt glada. Nu ska vi förbereda oss inför en stor match nästa vecka.

Alex Oxlade-Chamberlain fick göra comeback efter en lång skadefrånvaro.

– Fantastiskt. Jag var redan glad när jag fick se att han var med i truppen, vilket jag även sa till honom. Mottagningen som han fick av fansen idag var fantastisk. Förhoppningsvis kommer han att hålla sig skadefri och fortsätta framåt. Det kommer att hjälpa oss alla, säger Van Dijk om mittfältaren.

På onsdag smäller det - semifinal i Champions League mot FC Barcelona.

– Väldigt spännande, det är semifinal. Två matcher för att nå finalen i Madrid. Vi vet att det kommer att bli tufft, men allt är möjligt. Vi måste bara njuta av det och ge allt i de båda matcherna, så får vi se hur det slutar, säger holländaren.


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer