– En otrolig säsong

Bild till nyheten – En otrolig säsong
Jürgen Klopp om varför han menar att säsongen 2018/19 är en väldigt speciell sådan.

Liverpool och Manchester City går en rejäl kamp om ligatiteln och det ser ut som att båda lagen kommer att samla ihop närmare 100 poäng totalt - en oerhörd prestation. 

Liverpool är också klara för semifinalspel i Champions League där de ställs mot Barcelona. De har alltså möjligheten till att vinna både ligan och den finaste titeln i Europa.

– Jag vet inte om du kan säga att denna titelstrid är den bästa någonsin. Det är också fyra lag som kämpar med näbbar och klor för att nå topp fyra. De kommer att få en bra bit över 70 poäng. Det är helt galet. Nedflyttningsstriden är också öppen - det är en otrolig säsong, säger Jürgen Klopp till Telegraph.

– Självklart hade jag föredragit att vi var det enda laget som hade samlat ihop så många poäng, men det är en väldigt speciell säsong. Vi måste spela vår allra bästa fotboll för att ha chans att vinna något. Ingen kan slappna av. Vi måste vara på tå konstant. 

– Än så länge är allt bra, men vi får inte bli för positiva över situationen. En friidrottare som springer 400 meter kommer inte stanna för att tänka efter om han befinner sig i en perfekt situation efter 300 meter. Det är över när det är över. Vi vill spela och vinna, inte sitta hemma och hoppas att andra tappar poäng. Det är så man måste tänka som professionell spelare, avslutar Klopp.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer