Keita om sin fina form

Bild till nyheten Keita om sin fina form
Naby Keita menar att det inte går att stanna upp och vara nöjd över sina prestationer.

Naby Keita har haft en relativt tuff första säsong i Liverpool, men under de senaste veckorna har han fått spela och har tackat för förtroendet genom fina insatser och två mål.

– Så klart är jag glad över att vara i form. När man gör det bra så måste man bara fortsätta. Du kan inte stanna upp och vara nöjd över situationen. Om jag gör något bra måste jag ändå fortsätta att kämpa, säger Keita i en intervju till Liverpoolfc.com.

– Jag ska fortsätta på träning och följa de råd som jag får från managern under träningarna. Så är det. 

Sadio Mané har tidigare under veckan sagt att vi fortfarande inte har sett det bästa av Keita.

– Självklart har han rätt. Inför varje träning så går jag in på gymmet med honom och försöker att förbättra mig. Jag har en bra känsla och ska fortsätta så för att avsluta säsongen bra med laget. 

Under söndagen spelar både Manchester City och Liverpool. City spelar innan Liverpool.

– Vi kommer inte att se på Manchester City. Vi kommer bara koncentrera oss på vår match som vi har framför oss, säger Keita.

– Vi får se på siffrorna när säsongen är slut. Managern berättar varje dag att vi ska koncentrera oss på det vi har framför oss. Den match som vi ska spela. Man är koncentrerad, man spelar, man försöker att vinna och så får man se när säsongen är över.

– Det kommer inte att bli lätt mot Chelsea. De är ett lag som kommer hit för att vinna på vår hemmaplan, men vi kommer att ha supportrarna i ryggen. Det är viktigt för oss, men vi har inte vunnit poängen ännu, så vi ska göra allt för att göra det på söndag.


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer