– De har en otrolig säsong

Bild till nyheten – De har en otrolig säsong
Philippe Coutinho är inte förvånad över hur bra Liverpool har presterat under säsongen.

Nästa vecka är det dags för de första mötena i Champions Leagues kvartsfinaler. Om Liverpool lyckas ta sig vidare från dubbelmötet med Porto väntar vinnaren mellan Manchester United och FC Barcelona. Det kan alltså bli ett återseende med Philippe Coutinho.

– Det hade varit en dröm att få spela på Anfield igen och en explosion av känslor. Men om jag ska vara ärlig hade jag hellre mött Liverpool i en final, säger Coutinho till The Mirror.

– Jag är glad över att Liverpool gör det bra i år. Jürgen Klopp är en stor tränare och det var bara en tidsfråga innan laget skulle prestera som de gör. De har en otrolig säsong, men det gäller även för oss och jag fokuserar först och främst på Barcelona.

Brasilianaren hoppas kunna slå ut Manchester United. Det första mötet lagen emellan är på Old Trafford.

– Om de buar ut mig och Luis Suarez så är det normalt på Old Trafford eftersom det lag som vi har spelat för tidigare. Det kommer inte påverka mig. Det kommer, om något, göra så att jag spelar bättre och är ännu mer fokuserad. 

– Jag vet att matcherna mot Manchester United är speciella. Jag lärde mig det under min tid i Liverpool. Jag har det i minnet, även om detta handlar om något annat. Om Barcelona slår ut Manchester United så kommer jag få dubbel glädje av det.

– Jag vet att Liverpool-supportrarna kommer att stötta oss mot United, men de vet att vi kan möta dem senare. Då kommer jag att vara där med Barcelona och önska att vinna.


15 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer