– Det var känslosamt

Bild till nyheten – Det var känslosamt
Jordan Henderson spelade en avgörande roll i kvällens möte med Southampton.

Jordan Henderson stod för ett mycket fint inhopp och var en stark bidragande faktor till att Liverpool tog hem alla tre poäng mot Southampton. Kaptenen stod själv för 3-1-målet och firade vilt.

– Det var väldigt känslosamt. Målet betydde 3-1 och att vi hade dödat matchen. Det var ett viktigt ögonblick och ett viktigt resultat för oss. Resultatet är alltid det viktigaste. Jag är glad över att vi, trots ett insläppt mål tidigt, lyckades hålla oss kvar i matchen och vinna den i slutändan. En mycket viktig seger för oss, säger Henderson till LFCTV efter matchen.

Henderson fick frågan vad Jürgen Klopp sa till honom och Milner när de byttes in tidigt i den andra halvleken.

– Gör skillnad. Använd rutinen och gör skillnad. Hjälp grabbarna, få igång dem för vi var lite pressade just då. Det kändes som att vi lyckades med det när vi kom in, men alla fortsatte att kämpa in i slutet. 

– Managern har varit tydlig ända sedan han kom hit över att vad resultatet än är så gäller det att kämpa tills sista stund. Det tycker jag vi har gjort under den senaste tiden och det gäller att vi fortsätter med den mentaliteten.

Manchester City har fortfarande allt i egna händer, men Liverpool ger dem inget utrymme att ta det lugnt i slutspurten.

– Vi vet att de måste tappa poäng i någon av de matcher de har kvar. För oss handlar det om att spela så bra som vi kan, kämpa vidare och vinna matcher. 


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer