– Vi är besvikna

Bild till nyheten – Vi är besvikna
Jordan Henderson menar att laget skapade tillräckligt med målchanser för att vinna Merseysidederbyt.

Det blev en mållös historia på Goodison Park i söndagens Merseysidederby.

– Vi är besvikna eftersom att vi ville vinna matchen, vi borde nog ha vunnit den också, med tanke på de chanser som vi skapade, säger Jordan Henderson till LFCTVGO efter matchen.

– Vi måste ändå ge Everton beröm. Det var en bra atmosfär och en väldigt intensiv derbymatch, som vi visste att det skulle vara. Det är inget lätt ställe att komma till, det är alltid tufft. Vi skapade tillräckligt många chanser under den första och andra halvleken för att kunna vinna matchen.

– Vi får fortsätta att kämpa - det är en lång väg kvar.

Dagens resultat innebär att Liverpool inte har gjort mål på deras senaste två bortamatcher. Idag skapade de dock en hel del och med lite mer skärpa i avsluten hade de kunnat göra ett par mål.

– Att göra mål är troligtvis den svåraste delen av fotbollen. Så länge som vi skapar chanser så vet vi att de kommer att sitta tillslut, vi gjorde fem mål tidigare i veckan. Jag vet att det var på hemmaplan, men vi vet att vi kan göra mål.

– Vi försvarade oss bra igen, men jag tycker att vi skulle ha hållit i bollen bättre under delar av matchen. I slutändan får vi ta med oss poängen och gå vidare.

– Det gäller att fortsätta att tro på oss själva och vara positiva. Vi är fortfarande med i toppstriden. Jag koncentrerar mig enbart på vad vi måste göra, vi tar det en match i taget. Det är en hel del matcher kvar.


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer