Mané om klassmålen

Bild till nyheten Mané om klassmålen
Sadio Mané stod för en fin insats och två vackra mål mot Watford. Med sina 14 fullträffar börjar han få vittring på skytteligatoppen i PL.

Liverpool stod för en mycket fin match både resultat- och spelmässigt när Watford städades undan på Anfield. 

– Vi spelade mycket bra. Vi hade högt tempo i det vi gjorde, både med och utan boll. Vi skapade många målchanser och gjorde fem mål. Jag tycker att vi förtjänade den här segern, säger tvåmålsskytten Sadio Mané till Liverpoolfc.com efter matchen.

Laget visade verkligen en reaktion på de något sämre insatserna från de senaste matcherna.

– Det var tufft, vi vet hur vi kan spela och när det inte fungerar riktigt så blir man frustrerad. Vi vet hur bra vi kan vara, men vi är professionella så vi vet hur man ska hantera motgångar. Jag brukar alltid säga att hur man reagerar är väldigt viktigt. Förhoppningsvis kan vi fortsätta som vi gjorde idag under resten av säsongen.

Mané spelade under matchen lite mer centralt i planen än vad han vanligtvis gör - något som gav effekt i form av två mål.

– Jag tror att det var första gången som jag spelade som central anfallare sedan jag kom hit. Jag finns här för att hjälpa laget, så jag spelar på den position som krävs. Det var ett mycket fint inlägg, jag var där och kunde göra mål, det var lite turligt.

Senegalsens andra mål kom efter ett riktigt klassavslut med klacken.

– Ja, det var ett av de bästa, sa Mané när han fick frågan om det var det finaste avslut han har gjort.

– Det allra viktigaste var att vi fick med oss tre poäng, säger en ödmjuk Mané.

Nu gäller det att ladda om inför söndagens Merseysidederby. 

– Vinsten idag kommer att ge oss mer självförtroende. Vi vet att det aldrig är lätt att möta Everton, men vi är ett bra lag och vi är vana att spela dessa stormatcher. Vi kommer självklart att åka dit och ge allt för att försöka att vinna, avslutar han.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer