Favoritmotstånd för Salah

Bild till nyheten Favoritmotstånd för Salah
Mohamed Salah trivs som fisken i vattnet mot onsdagens motståndare Watford.

Liverpools fem senaste matcher har utmynnat i fyra segrar och en oavgjord och Jürgen Klopps lag har alltså tagit 13 av 15 möjliga poäng. De har en imponerande målskillnad i dessa fem matcher - 18 gjorda mål och endast fyra insläppta. Det är ett snitt på fyra mål per match.

Sist Liverpool förlorade mot Watford var 14 augusti 1999. Tommy Mooney blev matchvinnare för de gulsvarta.

De fem senaste matcherna mellan Liverpool och Watford som har spelats på Anfield har slutat i seger för hemmalaget. På onsdag kan Liverpool vinna sin femte raka Premier League-match mot Watford.

Mohamed Salah gillar att möta Watford. Han gjorde det första målet i 3-0-segern på Vicarage Road i november och när lagen möttes på Anfield i mars förra säsongen stod han för hela fyra mål i 5-0-segern.

Salah stod även för ett mål i 3-3-matchen lagen emellan på Vicarage Road. Matchen var egyptierns tävlingsdebut i Liverpool.

Watfords manager, Javi Garcia, öser beröm över Salah efter att anfallaren gjort sex mål på de tre senaste matcherna lagen emellan.

– Jag vet inte hur många mål har har gjort i sina senaste matcher, men jag minns att han gjorde många mål sist vi besökte Anfield, sa Garcia på sin presskonferens inför matchen.

– Vi måste försöka att jobba hårdare och bättre. Vi försöker självklart att lära oss av alla matcher som vi spelar. Alla matcher skiljer sig från varandra. Säsongerna ser olika ut och spelarnas form förändras. Vi har analyserat våra senaste matcher mot Liverpool, både matchen som vi spelade tidigare under denna säsong och matcherna som vi spelade mot dem förra säsongen. Vi kommer att försöka att göra det bättre denna gången.


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer