– Oavgjort ett rättvist resultat

Bild till nyheten – Oavgjort ett rättvist resultat
Andy Robertson påpekar vikten av att laget lyckades hålla nollan i kvällens möte med Bayern München.

– Vi är besvikna över att inte ha vunnit, vi vill självklart vinna alla matcher, särskilt på hemmaplan. Men vi mötte ett lag med väldigt mycket erfarenhet som har varit med om sådana här matcher i många år i följd. De kom hit och försökte frustrera oss och fansen, sa Andy Robertson till Liverpoolfc.com efter slutsignalen.

– En annan dag kunde vi ha gjort mål i matchen, men i slutändan tror jag ingen kan hävda att oavgjort inte var rättvist.

– Den första halvleken handlade mycket om misstagen. Båda lagen gjorde flera misstag vilket ledde till en mer hektisk matchbild. Kvaliteten i passningsspelet förbättrades i den andra halvleken och det var nog därför som det blev lite lugnare då. Varje chans kom efter misstag av det andra laget.

Liverpool fick med sig det bästa möjliga oavgjorda resultatet i och med att de höll nollan.

– Det är otroligt viktigt att få med sig en hållen nolla från hemmaplan. Vi vet att ett mål för oss på bortaplan skulle betyda väldigt mycket tack vare det. Om vi gör ett mål betyder det att de måste göra minst två.

– Om vi kan vara lite mer kliniska i våra avslut så tror jag att vi kan göra mål i returen.

– Vi tror alltid på att vi kan vinna matcher, oavsett om det är på hemma- eller bortaplan. Vi får åka dit och försöka att skapa de chanser vi behöver för att få in ett mål som skulle sätta press på dem.

– Nu gäller det att glömma Bayern för en stund och fokusera på de kommande matcherna i Premier League.


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer