Klopp om favoritskapet

Bild till nyheten Klopp om favoritskapet
Jürgen Klopp menar att det inte alls stämmer att Liverpool är stora favoriter i åttondelsfinalen i Champions League.

Bayern München har inte haft den säsongen som de hoppats på, medan Liverpool har haft en otrolig säsong i ligaspelet såhär långt. Trots detta ville Jürgen Klopp inte höra något snack om Liverpool ska vara stora favoriter i dubbelmötet lagen emellan.

– Det sägs att vi är stora favoriter. Det tycker jag är väldigt roligt. I denna match ser jag två extremt starka lag som möter varandra och jag kan inte säga vem av dem som kommer att ta sig vidare till nästa runda, säger Klopp till Sky Sports Germany.

Han poängterar också att det kommer att bli en väldigt svår match för bägge lag.

– Vårt lag fortsätter att utvecklas. Vi har inte vunnit något ännu, vilket inte är roligt. Men samtidigt så är vår hunger efter framgång enorm. Det kommer att bli svårt för oss, men det kommer inte att bli enkelt för Bayern heller.

Efter 21 ligamatcher ligger Bayern München på andraplats i Bundesliga, fem poäng bakom Borussia Dortmund. För två veckor sedan förlorade laget borta mot Bayer Leverkusen med 1-3 trots att de tog ledningen i första halvlek.

Detta var ett av fyra förluster i ligan denna säsong. De har även förlorat mot Borussia Dortmund, Borussia Mönchengladbach och Hertha Berlin.

I Champions League har de varit något vassare, de är obesegrade än så länge. I gruppspelet vann de båda matcherna mot både Benfica och AEK Athen medan de spelade oavgjort två gånger mot grupptvåan Ajax.

Liverpool har ingen match innan åttondelsfinalen på tisdag. Bayern München spelar under fredagen mot Augsburg.


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer