Fabinho: Kanske måste tänka om

Bild till nyheten Fabinho: Kanske måste tänka om
Fabinho hävdar att laget måste vara beredda att tänka om taktiskt när fler och fler motståndare blir allt mer defensiva i sin approach mot ligaledarna.

Efter 1-1-matchen mot West Ham börjar flertalet engelska medier skriva att pressen på Liverpool har gjort så att de inte har kommit upp i nivå under de senaste matcherna.

Liverpools brasse Fabinho håller inte med, istället ser han fram emot lördagens match mot Bournemouth.

– Vi är fortsatt självsäkra. Vi hade en decembermånad som var nästintill perfekt, men nu har vi en liten formsvacka. Det är svårt att förklara vad som har hänt, säger Fabinho till ESPN FC.

– Jag tror att lag nu har börjat att spela väldigt defensivt mot oss. Då krävs det att vi gör saker lite annorlunda, vilket vi inte har gjort tillräckligt. Vi har inte lyckats att hitta rätt ytor.

– Vi försöker oftast att spela oss igenom centralt, något som är svårt mot fysiska lag. Vi måste hitta en lösning som vi inte har lyckats hitta under de senaste matcherna.

– Vi vill spela bättre för varje match som går, men har inte riktigt lyckats med det. Vi vet vad vi kan och att vi har mer att ge. Om vi klarar av att nå upp till den nivå vi kan spela på så kommer vi vara kvar i toppen.

– Nu pratar jag väldigt mycket, vilket brukar vara enklare än att visa det på planen. Personligen är jag dock inte orolig. Vi vet att vi måste göra det bättre nästa match.

– Det blir viktigt att slå Bournemouth för att behålla tre poängs avstånd i toppen. Därefter följer en del tuffa matcher, men vi kommer att få en del spelare som kommer tillbaka från skada och det innebär fler valmöjligheter för managern, avslutar Fabinho


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer