Markovic målskytt när U23 vann

Bild till nyheten Markovic målskytt när U23 vann
Liverpool vann med 2-0 mot Swansea hemma på akademien.

I den sista matchen i gruppspelet i "Premier League International Cup" vann U23-laget med 2-0 mot Swansea.

Liverpool tog ledningen efter 16 minuter då anfallaren Glen McAuley spelade fram Lazar Markovic på vänsterkanten och han avslutade hårt och lågt i motsatt hörn. Bara ett par minuter tidigare hade Markovic spelat fram McAuley i ett bra läge, men målvakten stod för en fin räddning.

Liverpool dubblade ledningen efter 76 minuter då Abdi Sharif drev fram på vänsterkanten och slog ett inlägg som nickades in av Glen McAuley.

Trots segern är det fortsatt osäkert om laget kommer att ta sig vidare till kvartsfinal i turneringen.

Liverpools lag: George, Randall, Juanma, Masterson, Johnston, Whelan (Williams 66), Virtue (Christie-Davies 66), Chirivella, McAuley, Sharif, Markovic (Duncan 78).