Bryter låneavtal med KAA Gent

Bild till nyheten Bryter låneavtal med KAA Gent
Den unge anfallaren Taiwo Awoniyi har varit utlånad till KAA Gent denna säsong men har nu bytt till Royal Excel Mouscron. Nu förklarar han beslutet.

Liverpool Echo meddelar att Liverpools unge anfallare Taiwo Awoniyi har avslutat tiden med KAA Gent för att spela med Royal Excel Mouscron, en klubb som han representerat tidigare.

Nigerianen kom till Anfield i augusti 2015, men har varit utlånad till andra klubbar genom hela sin Liverpoolkarriär i väntan på arbetstillstånd i England.

Först var han en period i FSV Frankfurt för att sedan spela med NEC Nijmegen. Förra säsongen hade han en mycket lyckat säsong med Royal Excel Mouscron där han gjorde 10 mål på 31 matcher.

I somras blev anfallaren utlånad till KAA Gent. Awoniyi startade säsongen som förstaval, men har bara startat en match sedan september. Han har heller inte gjort mål i någon av de 16 ligamatcher som han spelat.

Awoniyi trivdes inte i klubben, och enligt Liverpool Echo bröts låneavtalet tidigare denna månad. Han återvände då snabbt till Mouscron.

– Det är skönt att vara tillbaka i Mouscron. Här är jag inte bara en spelare i mängden utan en del av familjen, säger anfallaren enligt La Derniere Heure.

– Gent är en bra klubb med bra folk, men jag kände mig inte som en duktig spelare där. Det är fortfarande svårt att förstå varför jag inte fick spela mer. Jag tränade bra och gav allt, men varje helg blev jag överraskad över att inte vara med i startelvan.

Totalt fick Awoniyi 10 matcher från start och 12 inhopp för KAA Gent. Han gjorde tre mål på dessa matcher varav inget kom i ligaspelet. 


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer