– Har överträffat förväntningarna

Bild till nyheten – Har överträffat förväntningarna
Jürgen Klopp hyllar Robertson efter att vänsterbacken skrivit på ett nytt långtidskontrakt med klubben.

Andrew Robertson skrev idag på ett nytt kontrakt med Liverpool Football Club. Jürgen Klopp berättar nu om förhandlingarna som var över på nolltid.

– Av alla kontraktsförhandlingar som jag har varit involverad i tror jag att vi nådde en överenskommelse på rekordtid i denna förhandling. Robbo tvekade inte en sekund när vi pratade om att förlänga hans tid i klubben, säger Liverpool-managern till Liverpoolfc.com.

– Jag minns när vi värvade honom sommaren 2017. Jag pratade mycket om hans bakgrund och resan han har haft, och hur jag älskade den. Jag menar att det sa allt om vilken typ av person och spelare han skulle komma att bli för oss. Han har överträffat de förväntningarna.

– Han är från Glasgow, men allt kring honom osar Liverpool. 

– Det har varit fantastiskt att se honom växa som spelare och bli bättre. Han kanske inte hade någon enkel start här då vi har en annan väldigt bra vänsterback i Alberto Moreno. Det krävdes tålamod. Han behövde vara redo för att ta chansen när den kom, och hans framgång är ett typexempel för andra spelare som ansluter till vårt lag.

– Alla känner till hans personlighet både på och utanför planen. Men vi kanske förbiser hans kvaliteter ibland. Fråga de som möter honom, både i match och på träning, så kommer de prata om hans tekniska och taktiska kvaliteter lika mycket som hans karaktär och ledarskap.

– Våra supportrar älskar honom och han älskar dem. Både han och hans familj känner sig hemma i Liverpool. Det är fantastiskt att detta nu är deras hem för en lång tid framöver.


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer