– City är favoriter

Bild till nyheten – City är favoriter
​Alisson Becker tror att Liverpool kan vara med enda in i slutet i kampen om Premier League-titeln, men ser fortfarande Manchester City som favoriter.

Jürgen Klopps manskap ligger fyra poäng före Manchester City med 16 matcher kvar av säsongen. De ljusblå ser dock ut att vara tillbaka i fin form igen efter två raka förluster under julperioden.

– Liverpool har kvaliteten som krävs för att kämpa om de allra största titlarna, det råder det inga tvivel om. Det är fortfarande långt kvar på säsongen, men det är viktigt att vi är på rätt väg, säger Alisson i februariutgåvan av FourFourTwo.

– City visade sin styrka när de vann ligan komfortabelt senast, och de har investerat i spelartruppen även denna säsong, så deras lag är ännu bättre nu, fortsätter brasilianaren.

– De är en väldigt tuff motståndare och är stora favoriter. Men vi har också ambitioner om att vinna ligan denna säsong, och vi har tro på våra egna kvaliteter. Vi kan hålla hela vägen ut, men vi måste ta det steg för steg och behålla fötterna på jorden.

Alisson har hållit nollan i 13 av 22 ligamatcher denna säsong, och leder därför kampen om Premier Leagues Golden Glove.

– När mitt lag gör mål på grund av en tabbe av deras målvakt känns det inte riktigt rätt för mig. Jag firar inte ett sådant mål på samma sätt som andra.

– Jag vet hur den målvakten känner i sådana stunder. Jag blev ledsen av se det som hände i Champions League-finalen med Loris Karius. Det kunde ha hänt för vem som helst.


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer