Video: Klopp efter 19:e raka utan förlust

Bild till nyheten Video: Klopp efter 19:e raka utan förlust
Det var en mycket nöjd Liverpoolmanager som intervjuades efter segern mot Newcastle..

Liverpool vann med hela 4-0 när Newcastle gästade Anfield under boxing day. Jürgen Klopp var mycket nöjd efter matchen. 

– Början av matchen var vi väldigt bra offensivt, defensivt var vi helt okej. Just den defensiva delen gillade jag inte så mycket, sa Klopp till BBC Sport.

Bortsett från det var helhetsbilden av matchen positiv, det menar tysken.

– Vi kunde ha gjort fler mål. Chanserna fanns där efter många fina kombinationer. Mot slutet ville vi kontrollera matchen, men också göra mål, sa Klopp med glimten i ögat.

Managern menar att det är tufft att bryta ner Newcastles defensiva formation.

– De arbetade hårt, men våra spelare tog kampen och gjorde det jobb som krävdes av dem.

 – Vi visste inget om Manchester Citys resultat förrän efter matchen. Vi möter City snart (3 januari red. anm). Om jag var dem så skulle jag säga att det bara skiljer fyra poäng, eftersom vi måste möta Arsenal innan vi ska möta dem.

– Det enda som spelar roll är hur vi spelar och hur vi genomför matcherna. Vi gör det bra, men det är det enda som betyder något - vår egna insats. Tottenham flyger för närvarande. Efter en tuff sommar så gör de det väldigt bra.

– Vi gör det väldigt bra just nu också. Chelsea kan vinna, Arsenal kan vinna, det kommer att bli ett tufft race med många lag inblandade. Vi är i tätgruppen, vilket är viktigt. Vi bygger en bra grund för resten av säsongen, och det vi har presterat hittills under säsongen är väldigt bra.


8 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer