Klopp inför Hudds

Bild till nyheten Klopp inför Hudds
Nedan följer en video, samt en kortare sammanfattning i text, från Jürgen Klopps presskonferens inför morgondagens match mot Huddersfield.

Presskonferensen startar 7:15 in i klippet nedan.

Jürgen Klopp om skadeläget:

– Flera av grabbarna tränade igår, så vi får se hur de reagerar på det. Jag är rätt så säker på att Naby inte blir tillgänglig. Med resten får vi vänta och se.

Om Van Dijk:

– Fotbollsspelare spelare ganska ofta med någon typ av känningar. Han har inga problem längre.

Om David Wagner och Huddersfield:

– Grattis på födelsedagen, David! Han fyller 47 år idag. Han ser lite äldre ut! De har spelat två olika säsonger såhär långt - en prestationsmässigt och en resulatmässigt. De är i bra form. Vår analyschef säger att de är mycket starkare än förväntat. Det var anledningen till att jag använde ordet "fälla". De hade bollen mer än Tottenham.

– Det kommer att vara en bra stämning på arenan, så vi måste vara redo. Att gå upp med Huddersfield är ett mirakel. Att hålla sig kvar i Premier League är ett mirakel. Om de klarar det igen så har David ett hattrick av mirakel!

Om förberedelserna:

– Du måste ut med en massa information inom loppet av två dagar. Vi måste få spelarna på samma spår igen. De har varit ute på landskamper, och använt olika spelsystem och idéer.

Om Trent Alexander-Arnolds reaktion över att blivit petad mot Man City:

– Han är vår grabb, och en strålande spelare. Han är smart nog att förstå situationen. Han kom tillbaka i bra form och med bra humör. Han fick spela några minuter i en speciell match mot Spanien. 

Om Fabinho:

– Han är nära startelvan. Jag har inte sett honom på 120 dagar nu, så det är svårt att bedöma honom. Men han har aldrig varit långt ifrån laget. Han måste bara vänja sig med vissa saker. Jag har upplevt samma sak tidigare - Gundogan spelade inte på ett halvår. Anledningen att han inte spelar är för att andra spelare är i bättre form just nu.

Om Lallana:

– Förhoppningsvis så har ingen glömt hur bra han var innan skadan. Han är extremt nära startelvan. Om han startar får vi vänta och se. Han är ett alternativ.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer