– Han är en otrolig tränare

Bild till nyheten – Han är en otrolig tränare
Roberto Firmino stortrivs under manager Jürgen Klopp.

Roberto Firmino är inte den Liverpoolspelare som oftast ger intervjuer. I uppbyggnaden till matchen mellan Liverpool och Manchester City har dock brasilianaren pratat med Sky Sports.

– Jag var väldigt blyg förut, mycket mer än hur jag är idag. Det är bra att jag har blivit bättre på det. För varje dag som går så blir jag mindre generad. Jag kommer gradvis oftare ut ur mitt egna skal. Jag har alltid varit blyg - men inte på planen, där är jag annorlunda, säger Firmino.

Brasilianaren, som fyllde 27 år tidigare i veckan, gjorde 27 mål förra säsongen, och pratar gott om sin manager.

– Vi har bara jobbat tillsammans i tre år, men det känns som att det är längre. Vi har gjort det bra och har fått en bra start under honom. Vi drömmer stort, och vill fortsätta med arbetet - och vinna troféer. 

– Jag trivs väldigt bra, han är en otrolig tränare. Jag har lärt mig så mycket, och det gäller inte bara mig, utan hela laget. Jag tycker att han är strålande, säger Firmino om sin manager.

Under andra halvan av förra säsongen så vann Liverpool tre matcher mot Manchester City. Firmino får en fråga om 4-3-segern i januari.

– Det var fantastiskt. Det var en otrolig match som vi lyckades att vinna. Adrenalinet i kombination med atmosfären på planen under sådan matcher är fantastisk.

– Klubben vill alltid vinna troféer, och vi har fått en bra start, men måste behålla fokus, för säsongen har bara börjat. Vi tar det steg för steg, och försöker att spela bra och vinna matcher. Vi ser bara framåt, och så ser vi hur det slutar.


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer