Carra om Salahs form

Bild till nyheten Carra om Salahs form
Jamie Carragher menar att Mohamed Salah har varit slarvigare än vanligt, men påpekar att egyptiern inte behöver göra 40 mål för att ha en lyckad säsong.

Under måndagskvällens program, Monday Night Football, analyserade Jamie Carragher Mohamed Salahs prestationer under säsongen.

Salah blev utbytt efter 65 minuters spel mot Chelsea på Stamford Bridge, och det har varit mycket snack om egyptierns form.

– Han är inte i någon jätteform, men jag tycker inte att han är i dålig form heller. Det är för mycket snack om Salahs form. Han har bara gjort ett mål mindre än han hade gjort vid samma tid ifjol, och jag hoppas att Klopp säger det till honom. Om han inte skulle göra 40 mål så betyder det inte att han haft en dålig säsongen, säger Carragher.

– Ian Rush är den största målskytten i klubbens historia. Han gjorde 47 mål en säsong, men aldrig igen. Han gjorde 25-30 mål per säsong. Om Salah gör 25 mål denna säsong har han en mycket bra sådan.

En sak som Carragher kritiserade var Salahs slarv.

– Det området jag känner att Klopp har ett problem är slarvet. Det har märkts när han inte har spelat bra. Han har gett bort bollen i farliga områden på planen och gett Liverpool problem.

– Mot PSG gav han bort bollen, och de gjorde mål. Två minuter senare blev han utbytt. Om du tror att han sätter laget i fara så måste han bytas ut.

Frank De Boer var med i gårdagens program tillsammans med Carragher, och han menar att man inte behöver oroa sig för anfallaren.

– Det viktigaste är att han fortfarande skapar målchanser. När du skapar chanser har du möjligheten att göra mål, och det är bara en tidsfråga innan bollarna sitter.

– Det är som med alla anfallare när den första väl sitter. Det finns inga tvivel om att han kommer att börja göra mål igen, säger han.

Mohamed Salah gjorde 43 mål förra säsongen. Denna säsong har han gjort tre - alla hemma på Anfield.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer